Hardlooptraining

  • checkHardlooptechniek
  • checkTrainen in een kleine groep
  • checkVideo analyse
  • checkOnder leiding van een ervaren hardlooptrainer
  • checkVoor beginnende en gevorderde hardlopers
  • checkSamen werken naar jouw doel
  • checkFantastische omgeving

Motivatie

“De moeilijkste stap is de stap over de drempel”

Veel hardlopers vinden het lastig de motivatie te vinden om de schoenen aan te trekken en de deur uit te stappen. Mocht je jezelf hier in herkennen, probeer dan eens de hardlooplessen van Your Workout. Je spreekt af met onze groep en Personal Trainer en zonder na te hoeven denken is alles voor je uitgestippeld, de inhoud van de les en de route die je gaat lopen.

Bovendien sta je er niet alleen voor. Samen met de andere deelnemers is hardlopen gezellig om te doen en je motiveert elkaar net dat stapje extra te zetten. Je persoonlijke doelen komen steeds dichterbij.

Training

De hardloopcursus start met een persoonlijke video analyse. Zo zien we jouw loopstijl en kunnen we een persoonlijk plan voor je maken om jouw hardlooptechniek te verbeteren.

Ook wordt er gekeken naar jouw doelstellingen en eventuele blessures. Naast de lessen is het mogelijk een persoonlijk trainingsplan op te stellen zodat je in de vrije uurtjes ook kunt trainen op een manier die het beste bij jou past.

De lessen bestaan uiteraard voornamelijk uit meters maken maar er wordt ook uitgebreid stilgestaan bij een goede warming-up, techniek oefeningen, core-stability en cooling-down.

Locaties & Tijden

De hardlooptrainingen worden, het hele jaar door, buiten gegeven en we vertrekken vanaf onze studio in Beusichem of Palumbus in Culemborg. In de studio is het tevens mogelijk je om te kleden of te douchen en is er een heerlijk kopje koffie/thee voor na de training.

Wij hanteren geen abonnementsvormen maar maken gebruik van een rittenkaart. Dit betekent dat je alleen betaalt als je daadwerkelijk komt sporten.

Trainen met goed voedingsadvies

Naast doelgericht trainen ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om voedingsbegeleiding. Onze voedingscoach Marjolein werkt aan een uitgebalanceerd programma, met jou en speciaal voor jou. Geen crashdieet of populair programma maar maatwerk!

Lees verder

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.