Skip to content

Hardlooptraining

Hardlooptraining

  • Hardlooptechniek
  • Trainen in een kleine groep
  • Video analyse
  • Onder leiding van een ervaren hardlooptrainer
  • Voor beginnende en gevorderde hardlopers
  • Samen werken naar jouw doel
  • Fantastische omgeving

Motivatie

“De moeilijkste stap is de stap over de drempel”

Veel hardlopers vinden het lastig de motivatie te vinden om de schoenen aan te trekken en de deur uit te stappen. Mocht je jezelf hier in herkennen, probeer dan eens de hardlooplessen van Your Workout. Je spreekt af met onze groep en Personal Trainer en zonder na te hoeven denken is alles voor je uitgestippeld, de inhoud van de les en de route die je gaat lopen.

Bovendien sta je er niet alleen voor. Samen met de andere deelnemers is hardlopen gezellig om te doen en je motiveert elkaar net dat stapje extra te zetten. Je persoonlijke doelen komen steeds dichterbij.

Training

De hardloopcursus start met een persoonlijke video analyse. Zo zien we jouw loopstijl en kunnen we een persoonlijk plan voor je maken om jouw hardlooptechniek te verbeteren.

Ook wordt er gekeken naar jouw doelstellingen en eventuele blessures. Naast de lessen is het mogelijk een persoonlijk trainingsplan op te stellen zodat je in de vrije uurtjes ook kunt trainen op een manier die het beste bij jou past.

De lessen bestaan uiteraard voornamelijk uit meters maken maar er wordt ook uitgebreid stilgestaan bij een goede warming-up, techniek oefeningen, core-stability en cooling-down.

Locaties & Tijden

De hardlooptrainingen worden, het hele jaar door, buiten gegeven en we vertrekken vanaf onze studio in Beusichem of Palumbus in Culemborg. In de studio is het tevens mogelijk je om te kleden of te douchen en is er een heerlijk kopje koffie/thee voor na de training.

Wij hanteren geen abonnementsvormen maar maken gebruik van een rittenkaart. Dit betekent dat je alleen betaalt als je daadwerkelijk komt sporten.

Trainen met goed voedingsadvies

Naast doelgericht trainen ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om voedingsbegeleiding. Onze voedingscoach werkt aan een uitgebalanceerd programma, met jou en speciaal voor jou. Geen crashdieet of populair programma maar maatwerk!

Lees verder
John Maassen

John Maassen, Culemborg

Trainingen: Personal Training

Ook de flexibiliteit qua tijden waarop ik wil sporten komt mij heel goed uit. Door mijn functie als directeur bij Achmea moet ik soms last minute wat regelen. Tom probeert hier maximaal rekening mee te houden. Daarom sport ik al enkele jaren met veel plezier bij Your Workout. Ik kan het iedereen aanraden!

Lees verder
Frans-Geurts

Frans Geurts, Culemborg

Trainingen: Personal Training, Bootcamp

Eerst had ik wat moeite met het starten met trainen maar inmiddels is mijn onzekerheid omgeslagen in motivatie én plezier in sporten en ben ik vastbesloten om sterker terug te komen dan ooit!

Lees verder

Natalie, Mariëlle, Kirsten, Ilse, Culemborg

Trainingen: Small Group Training, Bootcamp

Elke woensdagavond is het weer een feestje! SGT bij Your Workout. Vier vriendinnen met elk een eigen doelstelling om fit en gezond door het leven te gaan. Zelfs voor een trouwerij en een zwangerschap is er een “op maat” begeleiding.

Lees verder
Tevreden klant bij Your Workout Marc Oosterhout

Marc Oosterhout, Rijswijk

Trainingen: Personal Training

Ik sport al anderhalf jaar met Bart en Tom. De perfecte coaches. Allebei sympathiek. Allebei gedreven. Allebei anders. Maar beide weten mij van keer op keer van moeten naar willen te brengen. Dat voelt goed.

Lees verder
Bel nu
Gratis intake