Sporten in onze eigen studio

Onze studio in Beusichem is een luxe en functionele ruimte waarin wij uitsluitend op afspraak werken met onze sporters. Zo kan je jezelf volledig focussen op het behalen van resultaat.

Deskundige en ervaren trainers

Bij Your Workout werken de beste trainers uit de regio. Je bent gegarandeerd van veilige, doelgerichte en effectieve trainingen. Al onze trainers zijn goed opgeleid en krijgen regelmatig bijscholing.

Tom Kelder

Eigenaar / Personal Trainer

Deze ambitieuze jonge ondernemer heeft al bijna 15 jaar ervaring in de sportwereld en een grote passie voor het begeleiden van anderen. Zijn grote droom om een eigen Personal Training bedrijf te realiseren heeft hij in september 2012 waar kunnen maken. Naast het ontwikkelen van Your Workout als een exclusief Personal Training bedrijf heeft Tom meerdere sport en trainingsopleidingen gevolgd.

Tijdens de trainingen met Tom zal je trainen buiten je “comfort zone” en bewust worden van je eigen lijf en juiste voeding. Hierdoor zal je snel resultaat behalen. Tom heeft ervaring met vele takken van sport, zo heeft hij in november 2015 zelf de marathon van New York gelopen. Voor elke doelstelling weet hij de juiste training voor je te creëren.

Bart Hoogkamer

Mede-eigenaar / Personal Trainer

De enthousiaste en sportieve Bart is al ruim 15 jaar bezig met het coachen en inspireren van anderen. De kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn studie fysiotherapie en zijn passie voor sport zijn een geweldige combinatie waarmee hij je zo effectief mogelijk richting een gezonde leefstijl kan coachen. Elke training is weer een uitdaging maar je zal altijd tevreden en met een goed gevoel naar huis toe gaan.

Naast het realiseren van geweldige resultaten zal Bart je ook motiveren deze resultaten vast te houden in de toekomst. Op een veilige manier trainen, omgaan met blessures tijdens het sporten én je grenzen verleggen.

Tessa Frunt

Personal Trainer / Hardloop Trainer

Tessa begon als onze hardlooptrainster met het idee dat het een leuke aanvulling was op haar baan. Ze had gelijk, het was zelfs zó leuk dat ze na een paar maanden besloot haar baan volledig te verruilen voor een toekomst bij Your Workout als Personal Trainer. Inmiddels is ze niet meer weg te denken bij onze leden en als collega.

Al veel leden heeft ze geleerd om sterkere spieren te krijgen ter ondersteuning van het hardlopen en een betere hardlooptechniek aan te leren ter voorkoming van blessures. Met verschillende groepen heeft Tessa daarnaast al veel mooie hardloopevenementen uitgelopen.

Krachttraining, Hardlooptrainingen, Bootcamp en het trainen op hoge intensiteit zijn haar op het lijf geschreven.

Marjolein van Piggelen

Personal Trainer / Voedingscoach

Marjolein is Personal Trainer én Voedingscoach bij Your Workout. Het adviseren en begeleiden van de juiste keuzes in voeding, aansluitend op een goed trainingsprogramma is de grote passie van Marjolein. Ze werkt dan ook nauw samen met haar collega trainers zodat al onze klanten optimaal resultaat zullen bereiken.

Wil je advies, wat gezonde recepten of een compleet op maat gemaakt voedingsprogramma, of wil je jezelf een uur echt uitdagen met sporten? Bij Marjolein moet je zijn!

Jeroen Rijneveen

Bootcamp Trainer

Jeroen is onze Bootcamp Trainer. Hij heeft veel ervaring met Bootcamp, hardlopen en krachttraining. Dat was niet altijd zo, geloof het of niet maar Jeroen was nog geen 5 jaar geleden 25 kg te zwaar! Nadat hij het roer voorgoed omgegooid heeft, is hij nu fitter dan ooit en heeft hij zelfs tot twee keer toe de Marathon van Rotterdam gelopen.

Jeroen weet zich daarom goed te verplaatsen in de fitte en minder fitte sporter en zal er alles aan doen je te motiveren richting een fitte toekomst.

Remco Neufeglise

Personal Trainer

Remco is de man die van aanpakken weet. Naast dat hij diverse sport- en Personal Training opleidingen heeft afgerond is hij ook werkzaam bij Defensie als sportinstructeur. Hier begeleid hij de medewerkers op de kazerne in Rotterdam om fitter te worden maar ook om te revalideren in samenwerking met de fysiotherapeut.

Bij Your Workout kan hij iedereen dus perfect helpen, of het nu om het opbouwen van conditie, kracht of een beter fysiek gaat of juist het terug in vorm komen na een blessure, bij Remco kan je terecht.

Kim Oskam

Back office

Kim is bij Your Workout actief achter de schermen. Naast dat ze veel ervaring heeft met administratieve werkzaamheden en het beheren van websites heeft ook zij een sportieve achtergrond.

Naast het afronden van sportopleidingen en cursussen, heeft ze op diverse sportscholen Zumba, Pilates, Bodypump en andere groepslessen met veel plezier verzorgt.

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.