Skip to content

Over ons

Persoonlijke begeleiding en training op maat

Jouw doel is ons doel! De trainingen en adviezen maken wij op basis van jouw leefstijl en het gewenste resultaat, alles is persoonlijk en volledig voor jou op maat gemaakt.

Sporten in onze eigen studio

Onze studio in Beusichem is een luxe en functionele ruimte waarin wij uitsluitend op afspraak werken met onze sporters. Zo kan je jezelf volledig focussen op het behalen van resultaat.

Deskundigeen ervaren trainers

Bij Your Workout werken de beste trainers uit de regio. Je bent gegarandeerd van veilige, doelgerichte en effectieve trainingen. Al onze trainers zijn goed opgeleid en krijgen regelmatig bijscholing.

Tom Kelder

Eigenaar / Personal Trainer

Deze ambitieuze jonge ondernemer heeft al bijna 15 jaar ervaring in de sportwereld en een grote passie voor het begeleiden van anderen. Zijn grote droom om een eigen Personal Training bedrijf te realiseren heeft hij in september 2012 waar kunnen maken. Naast het ontwikkelen van Your Workout als een exclusief Personal Training bedrijf heeft Tom meerdere sport en trainingsopleidingen gevolgd.

Tijdens de trainingen met Tom zal je trainen buiten je “comfort zone” en bewust worden van je eigen lijf en juiste voeding. Hierdoor zal je snel resultaat behalen. Tom heeft ervaring met vele takken van sport, zo heeft hij in november 2015 zelf de marathon van New York gelopen. Voor elke doelstelling weet hij de juiste training voor je te creëren.

Bart Hoogkamer

Mede-eigenaar / Personal Trainer

De enthousiaste en sportieve Bart is al ruim 15 jaar bezig met het coachen en inspireren van anderen. De kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn studie fysiotherapie en zijn passie voor sport zijn een geweldige combinatie waarmee hij je zo effectief mogelijk richting een gezonde leefstijl kan coachen. Elke training is weer een uitdaging maar je zal altijd tevreden en met een goed gevoel naar huis toe gaan.

Naast het realiseren van geweldige resultaten zal Bart je ook motiveren deze resultaten vast te houden in de toekomst. Op een veilige manier trainen, omgaan met blessures tijdens het sporten én je grenzen verleggen.

Kim Kelder

Back office

Kim is bij Your Workout actief achter de schermen. Naast dat ze veel ervaring heeft met administratieve werkzaamheden en het beheren van websites heeft ook zij een sportieve achtergrond.

Naast het afronden van sportopleidingen en cursussen, heeft ze op diverse sportscholen Zumba, Pilates, Bodypump en andere groepslessen met veel plezier verzorgt.

John Maassen

John Maassen, Culemborg

Trainingen: Personal Training

Ook de flexibiliteit qua tijden waarop ik wil sporten komt mij heel goed uit. Door mijn functie als directeur bij Achmea moet ik soms last minute wat regelen. Tom probeert hier maximaal rekening mee te houden. Daarom sport ik al enkele jaren met veel plezier bij Your Workout. Ik kan het iedereen aanraden!

Lees verder
Frans-Geurts

Frans Geurts, Culemborg

Trainingen: Personal Training, Bootcamp

Eerst had ik wat moeite met het starten met trainen maar inmiddels is mijn onzekerheid omgeslagen in motivatie én plezier in sporten en ben ik vastbesloten om sterker terug te komen dan ooit!

Lees verder

Natalie, Mariëlle, Kirsten, Ilse, Culemborg

Trainingen: Small Group Training, Bootcamp

Elke woensdagavond is het weer een feestje! SGT bij Your Workout. Vier vriendinnen met elk een eigen doelstelling om fit en gezond door het leven te gaan. Zelfs voor een trouwerij en een zwangerschap is er een “op maat” begeleiding.

Lees verder
Tevreden klant bij Your Workout Marc Oosterhout

Marc Oosterhout, Rijswijk

Trainingen: Personal Training

Ik sport al anderhalf jaar met Bart en Tom. De perfecte coaches. Allebei sympathiek. Allebei gedreven. Allebei anders. Maar beide weten mij van keer op keer van moeten naar willen te brengen. Dat voelt goed.

Lees verder
Bel nu
Gratis intake