Pilates

  • checkPersoonlijk en doelgericht
  • checkKleine groep
  • checkIn onze privé studio
  • checkRust/ruimte en prettige sfeer
  • checkVerbeter houding, kracht en ademhaling
  • checkDeskundige trainer

Motivatie

Een heerlijke start van de zondag. Met Pilates laat je de drukke week achter je en kom je even helemaal tot rust.

Bij een Pilates les wordt gewerkt aan rompstabiliteit. Hiermee verbeter je vooral houding, ademhaling maar ook de sportkwaliteit.

Met Pilates kan je ook blessures helpen voorkomen, het is dus een perfecte aanvulling voor als je een andere sport beoefent. Achteraf voelt je lijf als herboren en kan je met nieuwe energie de week weer aan.

Training

Onze Personal Trainer zorgt voor de sfeer, het materiaal en de inhoud van de training. Jij kunt je daardoor concentreren op jouw training en lichaam zonder je ook maar ergens druk over te hoeven maken.

De trainingen bestaan uit balans, kracht, core en lenigheidsoefeningen zodat je het optimale uit een training haalt. Je voelt je achteraf sterker, energieker en leniger. Bovendien ben je heerlijk tot rust gekomen en is de zondag goed begonnen.

De Pilates lessen zijn elke zondag om:

  • 08.30 uur
  • 09.30 uur

Eigen studio

De studio van Your Workout wordt afgesloten speciaal voor onze Pilates lessen, dit om jezelf volledig te kunnen focussen. Geen drukke sportschool met mensen die de lessen verstoren maar alleen de Pilates deelnemers.

Bij Your Workout mag je het beste verwachten. Een overzichtelijke en schone sportruimte waarin alleen high-end apparatuur aanwezig is. Ook is er een gezellige koffie corner met gratis koffie, thee, WiFi en kan je gebruik maken van een privé badkamer.

Trainen met goed voedingsadvies

Naast doelgericht trainen ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om voedingsbegeleiding. Onze voedingscoach Marjolein werkt aan een uitgebalanceerd programma, met jou en speciaal voor jou. Geen crashdieet of populair programma maar maatwerk!

Lees verder

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.