Skip to content

Voedingsadvies

Voedingsadvies

Een goed voedingsplan sluit naadloos aan op het behalen van je doelen. Onze trainers helpen je met het maken van een voedingsplan dat je daadwerkelijk vol kan houden. Geen crashdieet of populair programma dus maar maatwerk!

Onze werkwijze

Om te starten plannen wij een 1-op-1 intake gesprek met je in. Tijdens dit gesprek is er volop ruimte om jouw doelstellingen en wensen te bespreken.

Hierna gaan we voor je aan het werk. Er wordt een persoonlijk plan gemaakt dat haalbaar is voor jouw leefstijl, op een manier die voor jou werkt. Geen rare recepten of producten die je niet lekker vindt, alles is gebaseerd op jouw wensen maar uiteraard wel doelgericht en effectief. Resultaat is immers wat telt!

Vervolgens spreek je af met welke frequentie vervolgafspraken nodig zijn om resultaat te behalen en te behouden in de toekomst.

John Maassen

John Maassen, Culemborg

Trainingen: Personal Training

Ook de flexibiliteit qua tijden waarop ik wil sporten komt mij heel goed uit. Door mijn functie als directeur bij Achmea moet ik soms last minute wat regelen. Tom probeert hier maximaal rekening mee te houden. Daarom sport ik al enkele jaren met veel plezier bij Your Workout. Ik kan het iedereen aanraden!

Lees verder
Frans-Geurts

Frans Geurts, Culemborg

Trainingen: Personal Training, Bootcamp

Eerst had ik wat moeite met het starten met trainen maar inmiddels is mijn onzekerheid omgeslagen in motivatie én plezier in sporten en ben ik vastbesloten om sterker terug te komen dan ooit!

Lees verder

Natalie, Mariëlle, Kirsten, Ilse, Culemborg

Trainingen: Small Group Training, Bootcamp

Elke woensdagavond is het weer een feestje! SGT bij Your Workout. Vier vriendinnen met elk een eigen doelstelling om fit en gezond door het leven te gaan. Zelfs voor een trouwerij en een zwangerschap is er een “op maat” begeleiding.

Lees verder
Tevreden klant bij Your Workout Marc Oosterhout

Marc Oosterhout, Rijswijk

Trainingen: Personal Training

Ik sport al anderhalf jaar met Bart en Tom. De perfecte coaches. Allebei sympathiek. Allebei gedreven. Allebei anders. Maar beide weten mij van keer op keer van moeten naar willen te brengen. Dat voelt goed.

Lees verder
Bel nu
Gratis intake