Skip to content

Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Personal Trainer (m/v) – parttime met doorgroeimogelijkheid naar fulltime

Your Workout is een ambitieus bedrijf met hoge kwaliteitsstandaarden. Wij zijn werkzaam in onze privé studio in Beusichem én Geldermalsen. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen op locatie bij particulieren en bedrijven.

Per direct zijn wij op zoek naar ervaren Personal Trainers die in loondienst of als ZZP’er ons team op beide locaties willen komen versterken. Wij bieden de mogelijkheid om parttime te starten en eventueel door te groeien naar een fulltime dienstverband.

Wat wij bieden

  • 10 uur per direct beschikbaar (met doorgroei mogelijkheden)
  • Goed salaris
  • Pensioen opbouw
  • Opleiding mogelijkheden
  • Telefoon van de zaak
  • Werken in een jong dynamisch team

Onze trainingen worden dagelijks gegeven tussen 7.00 uur en 22.00 uur, in de weekeinden tussen 07.00 uur en 13.00 uur. Piekuren zijn veelal in de ochtend, avonden en de weekenden. Het wordt dan ook van je verwacht dat je zeker twee doordeweekse avonden beschikbaar bent.

Vereiste is een goede basisopleiding zoals CIOS, Sport en Bewegen, ALO, bewegingswetenschappen of soortgelijk. Daarnaast zijn specifiekere opleidingen als NASM, Overload, Chivo een grote pré. Voldoende ervaring als Personal Trainer is essentieel voor ons, je moet direct als zelfstandig PT’er aan de slag kunnen gaan.

Ben jij sociaal vaardig, werk je graag in een jong en enthousiast team van professionals en is Personal Training jou op het lijf geschreven?

Mail dan je motivatiebrief, foto en CV naar tom@your-workout.nl. Op basis daarvan wordt je (wel of niet) uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

Bel nu
Gratis intake