Skip to content

Bootcamp

Bootcamp

 • Buiten sporten
 • Trainen in een groep
 • Onder leiding van Personal Trainer
 • Meerdere lessen per week
 • Doelgericht en veilig trainen
 • Maak kennis met de mooiste sportlocaties

Motivatie & Niveau

Bij Bootcamp sta je er niet alleen voor. Je traint in een groep onder leiding van één van onze Personal Trainers.

Wij streven er naar om met maximaal 12 deelnemers per les te werken. Hierdoor kunnen wij op persoonlijke wijze trainingen van hoge kwaliteit bieden.

Sporten moet leuk zijn en dat is bij Bootcamp absoluut het geval! Het is tijdens onze Bootcamp lessen altijd gezellig maar er wordt uiteraard ook hard gewerkt.

Door de diversiteit in onze lessen zijn de Bootcamp trainingen toegankelijk voor iedereen, ongeacht je niveau als sporter en zal iedereen met een meer dan voldaan gevoel de les afsluiten.

Training

Bootcamp trainingen zijn erg goed voor het verbeteren van conditie en kracht. Dit maakt Bootcamp erg geschikt om meer energie te krijgen, af te vallen, fitter te worden of als ondersteuning bij andere sporten.

Door regelmatig mee te doen zal je merken dat je snel fitter wordt en je conditie met sprongen vooruit zal gaan. Haal het beste uit jezelf bij onze Bootcamp!

Locaties & Tijden

De Bootcamp trainingen worden, het hele jaar door, buiten gegeven op diverse locaties in de regio. Denk hierbij aan o.a. recreatiegebied de Meent in Beusichem, het Gelderslandschap, Park de Plantage en Fort werk aan het Spoel in Culemborg.

Door de variatie in locaties is het niet alleen leuk om te sporten maar je leert ook de mooiste plekken van deze omgeving kennen.

Ons Bootcamp rooster in Beusichem:

 • maandag 19.30 uur
 • woensdag 9.30 uur
 • woensdag 19.30 uur
 • zaterdag 9.00 uur

Ons Bootcamp rooster in Geldermalsen:

 • zaterdag 9.00 uur

Wij hanteren geen abonnementsvormen maar wij maken gebruik van een rittenkaart. Dit betekent dat je alleen betaalt als je daadwerkelijk komt sporten.

Trainen met goed voedingsadvies

Naast doelgericht trainen ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om voedingsbegeleiding. Onze voedingscoach werkt aan een uitgebalanceerd programma, met jou en speciaal voor jou. Geen crashdieet of populair programma maar maatwerk!

Lees verder
John Maassen

John Maassen, Culemborg

Trainingen: Personal Training

Ook de flexibiliteit qua tijden waarop ik wil sporten komt mij heel goed uit. Door mijn functie als directeur bij Achmea moet ik soms last minute wat regelen. Tom probeert hier maximaal rekening mee te houden. Daarom sport ik al enkele jaren met veel plezier bij Your Workout. Ik kan het iedereen aanraden!

Lees verder
Frans-Geurts

Frans Geurts, Culemborg

Trainingen: Personal Training, Bootcamp

Eerst had ik wat moeite met het starten met trainen maar inmiddels is mijn onzekerheid omgeslagen in motivatie én plezier in sporten en ben ik vastbesloten om sterker terug te komen dan ooit!

Lees verder

Natalie, Mariëlle, Kirsten, Ilse, Culemborg

Trainingen: Small Group Training, Bootcamp

Elke woensdagavond is het weer een feestje! SGT bij Your Workout. Vier vriendinnen met elk een eigen doelstelling om fit en gezond door het leven te gaan. Zelfs voor een trouwerij en een zwangerschap is er een “op maat” begeleiding.

Lees verder
Tevreden klant bij Your Workout Marc Oosterhout

Marc Oosterhout, Rijswijk

Trainingen: Personal Training

Ik sport al anderhalf jaar met Bart en Tom. De perfecte coaches. Allebei sympathiek. Allebei gedreven. Allebei anders. Maar beide weten mij van keer op keer van moeten naar willen te brengen. Dat voelt goed.

Lees verder
Bel nu
Gratis intake