Ben jij klaar voor Personal Training?

  • checkPersoonlijk en doelgericht
  • checkResultaten
  • checkBlijf gemotiveerd en gretig naar meer
  • checkDeskundige Trainers
  • checkOp een tijdstip die jou het beste uitkomt
  • checkPrivé studio

Motivatie

Heb je het gevoel dat je “moet” sporten, vind je het lastig om jezelf op te peppen om naar de sportschool te gaan, of is het lastig om sporten toe te voegen aan een toch al drukke agenda? Je bent niet alleen!

Veel van onze sporters geven aan dat ze juist om die redenen hebben gekozen voor het trainen met ons. Je maakt namelijk samen met je trainer een afspraak om te komen sporten, op een tijdstip en dag die jou het beste uitkomt. Afzeggen doe je dan niet meer zo snel als wanneer je dat in een te vrijblijvende sportschool zou doen.

Na elke training zal je weer trots op jezelf zijn en je zult merken dat je snel meer aan kunt dan je ooit had gedacht!

Training

De trainingen bij Your Workout zijn nooit hetzelfde en toch altijd gericht op jouw persoonlijke doelen. Door het constant variëren van oefeningen en met telkens weer nieuwe uitdagingen voor jouw motoriek, kracht en conditie, zorgen onze trainers er voor dat je elke training weer een nieuwe trainingsprikkel krijgt.

Jouw trainer zorgt voor een veilige en goede opbouw in het trainingsprogramma. Hierdoor zal je merken dat je snel resultaat zult ervaren zonder jezelf voorbij te lopen met kans op blessures.

Wij regelen alles tijdens de trainingen, zodat jij zonder zorgen heerlijk kunt trainen.

Eigen studio

Je eigen studio! Geen drukke sportschool, met wachten op toestellen en chaos, maar een prettige sfeer en mensen die om dezelfde redenen aan het trainen zijn als jijzelf.

Bij Your Workout mag je het beste verwachten. Een overzichtelijke en schone sportruimte waarin alleen high-end apparatuur aanwezig is. Ook is er een gezellige koffie corner met gratis koffie, thee, WiFi en kan je gebruik maken van een privé badkamer.

Trainen met goed voedingsadvies

Naast doelgericht trainen ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om voedingsbegeleiding. Onze voedingscoach Marjolein werkt aan een uitgebalanceerd programma, met jou en speciaal voor jou. Geen crashdieet of populair programma maar maatwerk!

Lees verder

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.