Skip to content

Personal Training

Ben jij klaar voor Personal Training?

  • Persoonlijk en doelgericht
  • Resultaten
  • Blijf gemotiveerd en gretig naar meer
  • Deskundige Trainers
  • Op een tijdstip die jou het beste uitkomt
  • Privé studio

Motivatie

Heb je het gevoel dat je “moet” sporten, vind je het lastig om jezelf op te peppen om naar de sportschool te gaan, of is het lastig om sporten toe te voegen aan een toch al drukke agenda? Je bent niet alleen!

Veel van onze sporters geven aan dat ze juist om die redenen hebben gekozen voor het trainen met ons. Je maakt namelijk samen met je trainer een afspraak om te komen sporten, op een tijdstip en dag die jou het beste uitkomt. Afzeggen doe je dan niet meer zo snel als wanneer je dat in een te vrijblijvende sportschool zou doen.

Na elke training zal je weer trots op jezelf zijn en je zult merken dat je snel meer aan kunt dan je ooit had gedacht!

Training

De trainingen bij Your Workout zijn nooit hetzelfde en toch altijd gericht op jouw persoonlijke doelen. Door het constant variëren van oefeningen en met telkens weer nieuwe uitdagingen voor jouw motoriek, kracht en conditie, zorgen onze trainers er voor dat je elke training weer een nieuwe trainingsprikkel krijgt.

Jouw trainer zorgt voor een veilige en goede opbouw in het trainingsprogramma. Hierdoor zal je merken dat je snel resultaat zult ervaren zonder jezelf voorbij te lopen met kans op blessures.

Wij regelen alles tijdens de trainingen, zodat jij zonder zorgen heerlijk kunt trainen.

Eigen studio

Je eigen studio! Geen drukke sportschool, met wachten op toestellen en chaos, maar een prettige sfeer en mensen die om dezelfde redenen aan het trainen zijn als jijzelf.

Bij Your Workout mag je het beste verwachten. Een overzichtelijke en schone sportruimte waarin alleen high-end apparatuur aanwezig is. Ook is er een gezellige koffie corner met gratis koffie, thee, WiFi en kan je gebruik maken van een privé badkamer.

Trainen met goed voedingsadvies

Naast doelgericht trainen ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om voedingsbegeleiding. Onze voedingscoach werkt aan een uitgebalanceerd programma, met jou en speciaal voor jou. Geen crashdieet of populair programma maar maatwerk!

Lees verder
John Maassen

John Maassen, Culemborg

Trainingen: Personal Training

Ook de flexibiliteit qua tijden waarop ik wil sporten komt mij heel goed uit. Door mijn functie als directeur bij Achmea moet ik soms last minute wat regelen. Tom probeert hier maximaal rekening mee te houden. Daarom sport ik al enkele jaren met veel plezier bij Your Workout. Ik kan het iedereen aanraden!

Lees verder
Frans-Geurts

Frans Geurts, Culemborg

Trainingen: Personal Training, Bootcamp

Eerst had ik wat moeite met het starten met trainen maar inmiddels is mijn onzekerheid omgeslagen in motivatie én plezier in sporten en ben ik vastbesloten om sterker terug te komen dan ooit!

Lees verder

Natalie, Mariëlle, Kirsten, Ilse, Culemborg

Trainingen: Small Group Training, Bootcamp

Elke woensdagavond is het weer een feestje! SGT bij Your Workout. Vier vriendinnen met elk een eigen doelstelling om fit en gezond door het leven te gaan. Zelfs voor een trouwerij en een zwangerschap is er een “op maat” begeleiding.

Lees verder
Tevreden klant bij Your Workout Marc Oosterhout

Marc Oosterhout, Rijswijk

Trainingen: Personal Training

Ik sport al anderhalf jaar met Bart en Tom. De perfecte coaches. Allebei sympathiek. Allebei gedreven. Allebei anders. Maar beide weten mij van keer op keer van moeten naar willen te brengen. Dat voelt goed.

Lees verder
Bel nu
Gratis intake