1-op-2 Personal Training

  • checkSamen sporten met een Personal Trainer
  • checkMotiveer elkaar
  • checkResultaten
  • checkDoelgericht en veilig trainen
  • checkOp een tijdstip dat jullie uitkomt
  • checkPrivé studio

Motivatie

Heb je al een trainingsmaatje maar mis je deskundigheid en de motivatie? Dan is 1-op-2 Personal Training een goede uitkomst.

Samen met een vriend(in), partner of collega sporten is niet alleen gezellig en leuk maar het zorgt er ook voor dat je elkaar blijft motiveren om te gaan sporten en je zult je optrekken aan elkaar. Zo haal je elke training weer het beste in elkaar naar boven.

Training

Ook als je met z’n tweeën sport blijven de trainingen persoonlijk. Elk mens is uniek en heeft andere aandachtspunten, zo ook jullie twee. Daarom zal de Personal Trainer er voor zorgen dat jullie beide veilig en verantwoord zullen trainen met oog op het gewenste resultaat.

De trainer zal jullie motiveren, laten samenwerken en uitdagen. Sporten moet leuk zijn en met je eigen trainer en trainingsmaatje moet dat zeker lukken!

Eigen studio

Jullie eigen studio! Geen drukke sportschool, met wachten op toestellen en chaos, maar een prettige sfeer en mensen die om dezelfde redenen aan het trainen zijn als jullie.

Bij Your Workout mag je het beste verwachten. Een overzichtelijke en schone sportruimte waarin alleen high-end apparatuur aanwezig is. Ook is er een gezellige koffie corner met gratis koffie, thee,WiFi en kan je gebruik maken van een privé badkamer.

Trainen met goed voedingsadvies

Naast doelgericht trainen ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om voedingsbegeleiding. Onze voedingscoach Marjolein werkt aan een uitgebalanceerd programma, met jou en speciaal voor jou. Geen crashdieet of populair programma maar maatwerk!

Lees verder

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.