Skip to content

Duo Personal Training

1-op-2 Personal Training

  • Samen sporten met een Personal Trainer
  • Motiveer elkaar
  • Resultaten
  • Doelgericht en veilig trainen
  • Op een tijdstip dat jullie uitkomt
  • Privé studio

Motivatie

Heb je al een trainingsmaatje maar mis je deskundigheid en de motivatie? Dan is 1-op-2 Personal Training een goede uitkomst.

Samen met een vriend(in), partner of collega sporten is niet alleen gezellig en leuk maar het zorgt er ook voor dat je elkaar blijft motiveren om te gaan sporten en je zult je optrekken aan elkaar. Zo haal je elke training weer het beste in elkaar naar boven.

Training

Ook als je met z’n tweeën sport blijven de trainingen persoonlijk. Elk mens is uniek en heeft andere aandachtspunten, zo ook jullie twee. Daarom zal de Personal Trainer er voor zorgen dat jullie beide veilig en verantwoord zullen trainen met oog op het gewenste resultaat.

De trainer zal jullie motiveren, laten samenwerken en uitdagen. Sporten moet leuk zijn en met je eigen trainer en trainingsmaatje moet dat zeker lukken!

Eigen studio

Jullie eigen studio! Geen drukke sportschool, met wachten op toestellen en chaos, maar een prettige sfeer en mensen die om dezelfde redenen aan het trainen zijn als jullie.

Bij Your Workout mag je het beste verwachten. Een overzichtelijke en schone sportruimte waarin alleen high-end apparatuur aanwezig is. Ook is er een gezellige koffie corner met gratis koffie, thee,WiFi en kan je gebruik maken van een privé badkamer.

Trainen met goed voedingsadvies

Naast doelgericht trainen ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om voedingsbegeleiding. Onze voedingscoach werkt aan een uitgebalanceerd programma, met jou en speciaal voor jou. Geen crashdieet of populair programma maar maatwerk!

Lees verder
John Maassen

John Maassen, Culemborg

Trainingen: Personal Training

Ook de flexibiliteit qua tijden waarop ik wil sporten komt mij heel goed uit. Door mijn functie als directeur bij Achmea moet ik soms last minute wat regelen. Tom probeert hier maximaal rekening mee te houden. Daarom sport ik al enkele jaren met veel plezier bij Your Workout. Ik kan het iedereen aanraden!

Lees verder
Frans-Geurts

Frans Geurts, Culemborg

Trainingen: Personal Training, Bootcamp

Eerst had ik wat moeite met het starten met trainen maar inmiddels is mijn onzekerheid omgeslagen in motivatie én plezier in sporten en ben ik vastbesloten om sterker terug te komen dan ooit!

Lees verder

Natalie, Mariëlle, Kirsten, Ilse, Culemborg

Trainingen: Small Group Training, Bootcamp

Elke woensdagavond is het weer een feestje! SGT bij Your Workout. Vier vriendinnen met elk een eigen doelstelling om fit en gezond door het leven te gaan. Zelfs voor een trouwerij en een zwangerschap is er een “op maat” begeleiding.

Lees verder
Tevreden klant bij Your Workout Marc Oosterhout

Marc Oosterhout, Rijswijk

Trainingen: Personal Training

Ik sport al anderhalf jaar met Bart en Tom. De perfecte coaches. Allebei sympathiek. Allebei gedreven. Allebei anders. Maar beide weten mij van keer op keer van moeten naar willen te brengen. Dat voelt goed.

Lees verder
Bel nu
Gratis intake