Skip to content

Small Group Training

Small Group Training

  • Trainen in een kleine groep (4 – 6 personen)
  • Onder leiding van Personal Trainer
  • Op een tijdstip dat jullie uitkomt
  • Motivatie
  • Resultaten
  • Doelgericht en veilig trainen
  • Privé studio

Motivatie

Samen trainen is leuk en gezellig maar hierdoor wordt het daadwerkelijke trainen vaak vergeten. Niet bij ons!

Small Group Training is zeker leuk en gezellig maar onder leiding van jullie Personal Trainer zal er ook flink getraind worden.

Samen met een groep vrienden/vriendinnen trainen zorgt er voor dat je elkaar blijft motiveren en samen fit wordt. Dit alles samen met een beetje competitie maakt het dat Small Group Training een hele populaire manier van trainen is.

Training

Een groep vrienden/vriendinnen of collega’s die elkaar aanmoedigen, motiveren en uitdagen. Small Group Training is de perfecte manier van trainen voor kleine groepen. Je traint in een groepje van maximaal 6 deelnemers, hierdoor zal de trainer op een persoonlijke wijze het beste uit alle deelnemers halen.

De intensiteit van de lessen en de manier waarop er wordt getraind is afhankelijk van het niveau van de deelnemers. Verwacht dus een leuke en uitdagende les die op maat is voor iedereen.

Eigen studio

Jullie eigen studio! Geen drukke sportschool, met wachten op toestellen en chaos, maar een prettige sfeer en mensen die om dezelfde redenen aan het trainen zijn als jullie.

Bij Your Workout mag je het beste verwachten. Een overzichtelijke en schone sportruimte waarin alleen high-end apparatuur aanwezig is. Ook is er een gezellige koffie corner met gratis koffie, thee, WiFi en kan je gebruik maken van een privé badkamer.

Trainen met goed voedingsadvies

Naast doelgericht trainen ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om voedingsbegeleiding. Onze voedingscoach werkt aan een uitgebalanceerd programma, met jou en speciaal voor jou. Geen crashdieet of populair programma maar maatwerk!

Lees verder
John Maassen

John Maassen, Culemborg

Trainingen: Personal Training

Ook de flexibiliteit qua tijden waarop ik wil sporten komt mij heel goed uit. Door mijn functie als directeur bij Achmea moet ik soms last minute wat regelen. Tom probeert hier maximaal rekening mee te houden. Daarom sport ik al enkele jaren met veel plezier bij Your Workout. Ik kan het iedereen aanraden!

Lees verder
Frans-Geurts

Frans Geurts, Culemborg

Trainingen: Personal Training, Bootcamp

Eerst had ik wat moeite met het starten met trainen maar inmiddels is mijn onzekerheid omgeslagen in motivatie én plezier in sporten en ben ik vastbesloten om sterker terug te komen dan ooit!

Lees verder

Natalie, Mariëlle, Kirsten, Ilse, Culemborg

Trainingen: Small Group Training, Bootcamp

Elke woensdagavond is het weer een feestje! SGT bij Your Workout. Vier vriendinnen met elk een eigen doelstelling om fit en gezond door het leven te gaan. Zelfs voor een trouwerij en een zwangerschap is er een “op maat” begeleiding.

Lees verder
Tevreden klant bij Your Workout Marc Oosterhout

Marc Oosterhout, Rijswijk

Trainingen: Personal Training

Ik sport al anderhalf jaar met Bart en Tom. De perfecte coaches. Allebei sympathiek. Allebei gedreven. Allebei anders. Maar beide weten mij van keer op keer van moeten naar willen te brengen. Dat voelt goed.

Lees verder
Bel nu
Gratis intake