Small Group Training

  • checkTrainen in een kleine groep (4 – 6 personen)
  • checkOnder leiding van Personal Trainer
  • checkOp een tijdstip dat jullie uitkomt
  • checkMotivatie
  • checkResultaten
  • checkDoelgericht en veilig trainen
  • checkPrivé studio

Motivatie

Samen trainen is leuk en gezellig maar hierdoor wordt het daadwerkelijke trainen vaak vergeten. Niet bij ons!

Small Group Training is zeker leuk en gezellig maar onder leiding van jullie Personal Trainer zal er ook flink getraind worden.

Samen met een groep vrienden/vriendinnen trainen zorgt er voor dat je elkaar blijft motiveren en samen fit wordt. Dit alles samen met een beetje competitie maakt het dat Small Group Training een hele populaire manier van trainen is.

Training

Een groep vrienden/vriendinnen of collega’s die elkaar aanmoedigen, motiveren en uitdagen. Small Group Training is de perfecte manier van trainen voor kleine groepen. Je traint in een groepje van maximaal 6 deelnemers, hierdoor zal de trainer op een persoonlijke wijze het beste uit alle deelnemers halen.

De intensiteit van de lessen en de manier waarop er wordt getraind is afhankelijk van het niveau van de deelnemers. Verwacht dus een leuke en uitdagende les die op maat is voor iedereen.

Eigen studio

Jullie eigen studio! Geen drukke sportschool, met wachten op toestellen en chaos, maar een prettige sfeer en mensen die om dezelfde redenen aan het trainen zijn als jullie.

Bij Your Workout mag je het beste verwachten. Een overzichtelijke en schone sportruimte waarin alleen high-end apparatuur aanwezig is. Ook is er een gezellige koffie corner met gratis koffie, thee, WiFi en kan je gebruik maken van een privé badkamer.

Trainen met goed voedingsadvies

Naast doelgericht trainen ben je bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om voedingsbegeleiding. Onze voedingscoach Marjolein werkt aan een uitgebalanceerd programma, met jou en speciaal voor jou. Geen crashdieet of populair programma maar maatwerk!

Lees verder

Neem contact op

Wil je meer informatie of heb je een andere vraag? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.