Skip to content

Power Yoga

Power Yoga

  • Persoonlijk en doelgericht
  • Kleine groep
  • In onze privé studio
  • Rust/ruimte en prettige sfeer
  • Verbeter houding, kracht en ademhaling
  • Deskundige trainer

Motivatie

Een heerlijke start van de zondag. Met Power Yoga laat je de drukke week achter je en kom je even helemaal tot rust.

Bij een Power Yoga les wordt gewerkt aan rompstabiliteit. Hiermee verbeter je vooral houding, ademhaling maar ook de sportkwaliteit.

Met Power Yoga kan je ook blessures helpen voorkomen, het is dus een perfecte aanvulling voor als je een andere sport beoefent. Achteraf voelt je lijf als herboren en kan je met nieuwe energie de week weer aan.

Training

Onze Personal Trainer zorgt voor de sfeer, het materiaal en de inhoud van de training. Jij kunt je daardoor concentreren op jouw training en lichaam zonder je ook maar ergens druk over te hoeven maken.

De trainingen bestaan uit balans, kracht, core en lenigheidsoefeningen zodat je het optimale uit een training haalt. Je voelt je achteraf sterker, energieker en leniger. Bovendien ben je heerlijk tot rust gekomen en is de zondag goed begonnen.

De Power Yoga les is elke zondag om:

  • 09.00 uur

Eigen studio

De studio van Your Workout wordt afgesloten speciaal voor onze Power Yoga lessen, dit om jezelf volledig te kunnen focussen. Geen drukke sportschool met mensen die de lessen verstoren maar alleen de Power Yoga deelnemers.

Bij Your Workout mag je het beste verwachten. Een overzichtelijke en schone sportruimte waarin alleen high-end apparatuur aanwezig is. Ook is er een gezellige koffie corner met gratis koffie, thee, WiFi en kan je gebruik maken van een privé badkamer.

John Maassen

John Maassen, Culemborg

Trainingen: Personal Training

Ook de flexibiliteit qua tijden waarop ik wil sporten komt mij heel goed uit. Door mijn functie als directeur bij Achmea moet ik soms last minute wat regelen. Tom probeert hier maximaal rekening mee te houden. Daarom sport ik al enkele jaren met veel plezier bij Your Workout. Ik kan het iedereen aanraden!

Lees verder
Frans-Geurts

Frans Geurts, Culemborg

Trainingen: Personal Training, Bootcamp

Eerst had ik wat moeite met het starten met trainen maar inmiddels is mijn onzekerheid omgeslagen in motivatie én plezier in sporten en ben ik vastbesloten om sterker terug te komen dan ooit!

Lees verder

Natalie, Mariëlle, Kirsten, Ilse, Culemborg

Trainingen: Small Group Training, Bootcamp

Elke woensdagavond is het weer een feestje! SGT bij Your Workout. Vier vriendinnen met elk een eigen doelstelling om fit en gezond door het leven te gaan. Zelfs voor een trouwerij en een zwangerschap is er een “op maat” begeleiding.

Lees verder
Tevreden klant bij Your Workout Marc Oosterhout

Marc Oosterhout, Rijswijk

Trainingen: Personal Training

Ik sport al anderhalf jaar met Bart en Tom. De perfecte coaches. Allebei sympathiek. Allebei gedreven. Allebei anders. Maar beide weten mij van keer op keer van moeten naar willen te brengen. Dat voelt goed.

Lees verder
Bel nu
Gratis intake